Bjergkuller


Kortfilm

Instruktion: Kari Vidø

Manuskript: Kari Vidø

Nordisk Film, 2002

 

 

Charlotte og Teis, der har levet i et parforhold i nogle år, skal bestige et bjerg, både konkret og i overført betydning. Under en bjergbestigertur til Kullen er Charlotte centimeter fra at miste livet. Teis står lammet og kun ved et indgreb fra den erfarne bjergbestiger Lasse, bliver hun reddet. Det medfører et følelsesmæssigt jordskred for Charlotte. Forholdet til Teis trues med opløsning. Charlotte opsøger den perfekte redningsmand for at takke ham, men alt er ikke, som det umiddelbart ser ud.


Medvirkende: Ann Eleonora Jørgensen, Peter Gantzler, Reine Brynolfsson, Jessica Zandén.


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


En dans på roser


Kortfilm

Instruktion: Kari Vidø

Manuskript: Flemming Klem og Kari Vidø

Tju-Bang Film, 2006

 

 

34-årige Hans bor og arbejder på sine forældres rosengartneri og kan som enearving se frem til at leve resten af sit liv i et drivhus. På vej til en rosenkonkurrence med farens præmierose kommer familien ud for en trafikulykke. Faren dør og Hans indlægges på hospitalet. Her oplever Hans en frydefuld tid og møder sygeplejersken Randi, der får ham til at se livets muligheder i et nyt lys. Hans blomstrer op, men gartneriet er ved at gå i opløsning, og moren kæmper for at få ham tilbage i folden.

 

Medvirkende: Jacob Cedergren, Louise Mieritz, Helle Hertz, Paul Hüttel, m.fl.

 

 

Nynne


Tv-serie

Instruktion 2 afsnit: Kari Vidø

Manuskript 2 afsnit: Kari Vidø

Angel Film/TV3, 2006

 

Nynne fylder 35, men har hverken mand, børn eller skilsmisse med i baggagen. Til gengæld slæber hun rundt på et nærmest himmelråbende overtræk på kontoen og urealistisk mange par sko i klædeskabet.

 

Medvirkende: Mille Dinesen, Thomas W. Gabrielsson, Anne-Grethe Bjarup Riis, Therese Glahn, Mette Horn, Niels Anders Thorn, Birthe Neumann, Hans Henrik Voetmann, m.fl. 

 

 


Rejseholdet


Tv-serie

Manuskript 5 afsnit: Kari Vidø  

DR, 2001

 

En moderne politiserie, hvor opklaringsarbejdet er lagt i hænderne på Rejseholdet, der består af fire politifolk; Ingrid Dahl, I.P., Fischer og la Cour, som får praktisk hjælp af alt-mulig-manden Johnny og kontorassistent Gaby. Historierne er inspireret af virkelige sager. 

 

Medvirkende: Charlotte Fich, Mads Mikkelsen, Lars Brygmann, Waage Sandø, Erik Wedersøe, Trine Pallesen, Lars Bom, Ghita Nørby, m.fl. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Absalons Hemmelighed


Julekalender

Medforfatter 24 afsnit: Kari Vidø

DR, 2006

 

Cecilie bor på toppen af Stormagasinet med sin familie. Hendes lillesøster har dårligt hjerte, og kun et mirakel kan gøre hende rask. Så da Cecilie hører om Absalons Hemmelighed og den helbredende engel, begiver hun sig ud på et spændende eventyr for at redde sin søster.

 

Medvirkende: Sarah Juhl Werner, Gustav Hintze, Eva-Theresa Jermin Anker, Ellen Hillingsø, Henrik Prip, Sarah Boberg, Ali Kazim, Claus Bue, Mikkel Vadsholt, m.fl. 

 

Susanne Sillemann

 

Kortfilm

Manuskript: Cecilia Holbeck Trier og Kari Vidø 

Crone Film, 1999

 

Susanne Sillemann er 7 år. Hun ville ønske hun hed noget andet. Hun ville i det hele taget ønske, at mange ting var anderledes, og det gør hun. Hun finder en trylleformular, og pludselig kan hun ønske sig alle de forandringer i sit liv, som hun vil have. En dag kommer hun til at ønske noget, der har forfærdelige konsekvenser. Hun fortryder inderligt, men kan ikke ønske tilbage. Hendes trylleformular virker ikke engang mere. Kan hun mon redde sig selv ud af sin egen fantasiverden?

 

Medvirkende: Benedicte Borelli-Møller, Ole Lemmeke, Birgitte Prins, Niels Vendius, m.fl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Store Drømme


Tv-serie

Instruktion 5 afsnit: Kari Vidø

Medforfatter 10 afsnit: Kari Vidø

Nordisk Film/TV2 -  2008 & 2009

 

 

Fælles for dem alle er deres engagement og vilje til at dedikere sit liv til showbiz, med alle de mange sorger og glæder, der følger. Når det endelig lykkes, er der ikke noget større. Serien er en hyldest til dem, der har talentet, viljen og modet til at gå hele vejen.

 

Medvirkende: Maria Lucia Heiberg Rosenberg, Morten Hemmingsen, Anna David, Simon Mathew, Steen Stig Lommer, Helle Fagralid, m.fl.

 

2900 Happiness


Tv-serie

Instruktør 38 afsnit: Kari Vidø

Manuskript 4 afsnit: Kari Vidø  

TV3/Nordisk Film, 2007/2008

 

Postnummeret er 2900. Stedet er samfundets superliga. Der er dyre biler og dyrebare alliancer. På overfladen skinner alt af Happiness – men nedenunder er virkeligheden en anden…

 

Medvirkende: Jesper Lohmann, Susanne Storm, Peter Reichardt, Christiane Schaumburg-Müller, Mia Nielsen-Jexen, Malene Schwartz, Sofie Lassen-Kahlke, Karen-Lise Mynster, m.fl. 


 

Under udvikling:

 

Andres Børn Og Hunde

 

Spillefilm,  instr. & manuskript.

41SHADOWS

 

 

 

 

 

Under udvikling:

 

Wunderkind

 

Et transmediaprojekt om paranioa, kærlighed og Europa's forfald.

Instr. & manuskript af filmen. 

 

 

Teaterinstruktøren Erik er en mester i iscenesættelse og manipulation. Nu vil han lave en nyfortolkning af Tristan & Isolde og dermed indskrive sig i rækken af store navne, som også har arbejdet med myten.

 

 

 

Forsvar


Tv-serie

Manuskript 3 afsnit: Kari Vidø  

TV2, 2003

 

Tv-serie om livet på et advokatkontor midt i København. Serien følger advokaternes arbejdsopgaver og hverdagslivet på kontoret, såvel som deres private konflikter og problemer.

 

Medvirkende:

Lars Brygmann, Anette Støvelbæk, Troels Lyby, Paprika Steen, m.fl.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hotellet


Tv-serie

Manuskript 1 afsnit: Kari Vidø  

TV2, 2000

 

Seriens omdrejningspunkt er Hotel Faber, et eksklusivt hotel beliggende i en større dansk provinsby. Hotellet har været i familien Fabers eje i generationer, og det smukke gamle hotel er bygget på ruinerne af et gammelt kloster. Hotellet er omgærdet af mystik og det reagerer på mærkværdig vis hvis nogen truer det eller familien.

 

Medvirkende:

Paw Henriksen, Baard Owe, Martin Hestbæk, Lene Maria Christensen, m.fl.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Under udvikling:

 

De Selvforsynende

 

Webserie, instr. & manuskript.

Ugly Duckling Films / Communitywomen.com

Se en af filmene her: (Link)

 

 

 

Under udvikling:

 

Out Of Office

 

Ét venskab, to verdener, seks kvinder...

 

Spillefim der foregår i København og Dubai,

Instr. & manuskript.

Homerun Media.

 

Fritz Hansen

 

5 kortfilm til møbelmessen i Milano,

projektioner på bord (2014).

 

Instr. & manuskript

Under udvikling:

 

Out Of Office

 

Ét venskab, to verdener, seks kvinder...

 

Spillefim der foregår i København og Dubai,

Instr. & manuskript.

Homerun Media

 

 

 

 

Kari Vidø

Showreel 2016

 

 

 

 

 

Projekter: